50 Mooie Schouderlengte Kapsels Voor Vrouwen, Kapsels 2020

50 Mooie Schouderlengte Kapsels Voor Vrouwen

Kapsels op schouderlengte variëren van een lange bob tot net boven je sleutelbeenderen en bevatten een enorme verscheidenheid aan verschillende stijlen. De snit past bij elke gezichtsvorm en kan aan elke situatie worden aangepast – van wanneer je een chique en verfijnde stijl nodig hebt voor werk tot een sexy en speelse date night-look. Bekijk onze lijst met haarstijlen op schouderlengte en doe inspiratie op voor je volgende bezoek aan de salon.

1. Gelaagd steil haar
Lagen zijn een geweldige manier om body, dikte, beweging en dimensie aan je haar toe te voegen. Steil haar kan slap en plat lijken, waardoor lagen de perfecte oplossing voor het probleem zijn. Lagen passen bij de meeste gezichtsvormen, afhankelijk van de lengte. Als het op schouderlang haar aankomt, kunnen ze de eenvoudige snit meer persoonlijkheid geven.

2. Gelaagd krullend haar
Steil haar is niet de enige textuur die kan profiteren van lagen. Door ze in krullend haar te knippen, krijgt u vorm, zodat uw krullen uw gezicht niet overweldigen of te topzwaar worden. Als je schouderlang krullend haar hebt, vraag je kapper dan om lagen te knippen vanaf je kin en naar beneden gebogen. Op die manier zien je lokken er lang, vol en vleiend uit.

3. Stomp haar op schouderlengte
Stomp schouderlang haar is een van de meest populaire kapsels voor vrouwen, omdat het veelzijdig en gemakkelijk te onderhouden is. Een stompe snit ziet er niet alleen chic en verfijnd uit, maar is ook de perfecte partner voor accessoires zoals trendy haarspeldjes, haarbanden en clips. De stijl flatteert ook de meeste gezichtsvormen en past bij degenen die na jaren van gelaagde kapsels een verandering willen.

4. Krullend haar op schouderlengte
Een snit op schouderlengte is perfect voor krullend haar, omdat het alle natuurlijke bewegingen, volume en veerkracht laat zien zonder het haar te verzwaren. Omdat het korter is dan lang krullend haar, is het ook gemakkelijker te wassen, drogen en stylen. Tegelijkertijd geeft het je voldoende lengte om leuke elementen zoals vlechten toe te voegen, die je kunt gebruiken om het aan te kleden.

5. Steil haar op schouderlengte
Vet, supersteil haar op schouderlengte past bij ovale en diamanten gezichtsvormen. Dat komt doordat het kapsel je gezicht er langer laat uitzien en grotere gelaatstrekken in evenwicht brengt. Het is een gepolijste en verfijnde look, ideaal voor werk of een stijlvol avondje uit. Probeer een middenscheiding voor een op de jaren 90 geïnspireerde afwerking.

6. Permanent haar op schouderlengte
Als je altijd al veerkrachtige, mooie krullen wilde hebben, dan is een permanent iets voor jou. Omdat ze ongeveer zes maanden meegaan, beschadigt u uw haar minder dan elke dag met warmtegereedschap te krullen. Krullen zien er fantastisch uit als ze schouderlang zijn, omdat het volume en de body niet te overweldigend zullen zijn. U moet uw van nature steil haar echter langer laten groeien om schouderlange krullen te krijgen.

7. Golvend haar met pony
Een pony is de perfecte partner voor golvend haar op schouderlengte. Er zijn veel verschillende soorten pony’s, dus de stijl kan worden aangepast aan uw gezichtsvorm. Een trendy stijl is een rommelige, ongedaan gemaakte look. Houd je golven gestructureerd en warrig, en combineer met een lange, schokkerige pony. Het resultaat is een sexy jaren 70-geïnspireerde snit die moeiteloos en onderhoudsarm is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *